گروه مپنا در میان ۱۰ شرکت برتر ایران از نظر میزان دارایی قرار گرفت
گروه مپنا در میان 500 شرکت برتر ایران، به رتبه هشتم از منظر بالاترین ارزش افزوده، رتبه نوزدهم از نظر میزان درآمد، رتبه دهم از نظر بیشترین دارایی (با 9 پله صعود) و رتبه چهارم در میان شرکتهای چندرشتهای دست یافت. شرکت تولید انرژیهای تجدیدپذیر مپنا نیز رتبه نخست را بین شرکتهای گروه انرژی کسب کرد.
به گزراش تجارت پرس،بیست و ششمین دوره رتبهبندی صد شرکت برتر ایران 100 IMI-، روز دوشنبه دوم بهمن 1402 در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد و گروه مپنا رتبه هشتم را از نظر شاخص ارزش افزوده بین 500 شرکت بزرگ ایران، شرکت تولید انرژیهای تجدیدپذیر مپنا رتبه نخست را بین شرکتهای گروه انرژی و شرکت نصب نیرو مپنا رتبه برتر از نظر رشد سریع را به دست آوردند.
در این همایش که از سوی سازمان مدیریت صنعتی و با حضور وزیر صمت، وزیر اقتصاد، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور، مدیرعامل ایدرو و جمعی از مسئولان و فعالان اقتصادی و صنعتی کشور و مدیران ارشد برخی شرکتهای گروه مپنا برگزار شد، شرکت گروه مپنا (هولدینگ)، در میان 500 شرکت برتر ایران به دستاوردهای “رتبه هشتم از منظر بالاترین ارزش افزوده، رتبه نوزدهم از منظر میزان درآمد، رتبه دهم از منظر بیشترین دارایی با 9 پله صعود و رتبه چهارم در میان شرکتهای چندرشتهای” دست یافت.
بر اساس اعلام، تعدادی از شرکتهای گروه مپنا از جمله شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) رتبه 134، شرکت احداث و توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی مپنا (توسعه دو) رتبه 141، شرکت نیرپارس رتبه 168 و شرکت احداث و توسعه نیروگاههای مپنا (توسعه یک) رتبه 181 را از نظر شاخص فروش به دست آوردند. شرکت توسعه دو مپنا و شرکت نصب نیرو مپنا نیز در میان پنج شرکت برتر از نظر “رشد سریع” و شرکت توسعه یک مپنا و شرکت نصب نیرو مپنا در میان 10 شرکت برتر از نظر “بالاترین ارتقای رتبه” بین صد شرکت دوم قرار گرفتند.
همچنین شرکت واگن پارس مپنا حائز رتبه 215، شرکت مهندسی و پشتیبانی البرزتوربین مپنا رتبه 321، شرکت مهندسی و ساخت تجهیزات سپاهان مپنا رتبه 323، شرکت تولید برق سنندج مپنا رتبه 344، شرکت تولید برق توس مپنا رتبه 382، شرکت تولید برق گناوه مپنا رتبه 384، شرکت حمل و نقل چندوجهی مپنا رتبه 441 و شرکت سرمایهگذاری کارکنان گروه مپنا رتبه 465 از نظر میزان فروش شدند.
تامین انرژی و مالی برای شرکتهای بزرگ اقتصادی مهم است
در بخشی از همایش، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم اظهار داشت: امسال نیز مانند سال گذشته رشد اقتصادی مثبتی را تجربه خواهیم کرد. بر این اساس در ۱۶ فصل رشد متوالی اقتصادی خواهیم داشت و با مرور شاخصهای اقتصاد کلان در دو سال اخیر مشخص میشود که ما دشواریهای خارجی و داخلی در ۶ سال اخیر را پشت سر گذاشتیم؛ دشواری خارجی بخش مهمی است که پا برجاست، اما با سیاستهای دولت که در حوزه توسعه روابط و اقتصاد با کشورهای همسایه صورت گرفته است، شاهد گشایشهای اقتصادی هستیم.
«سید احسان خاندوزی» با اشاره به تسهیل در سطح محیط کسب و کار گفت: در درگاه ملی مجوزها تسهیلاتی را ایجاد کردیم و امسال تداوم این وضعیت و فعالیت فعالان اقتصادی را در پیش گرفتهایم. به گفته وزیر اقتصاد دولت سیزدهم، در گذشته قهر نظام اداری با تولیدکنندگان و صادرکنندگان وجود داشت که این موضوع رفع شده و دولت با تمرکز بر تسهیل به دنبال رونق تولید است.
او ادامه داد: برای شرکتهای بزرگ اقتصادی تامین انرژی و مالی مهم است، لذا نیازمند تدابیر مشترک هستیم تا اولویت به تولید در مقابل مصرف مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در وزارت اقتصاد تلاش کردهایم تامین مالی بانکی را با کنترل نقدینگی فراهم کنیم گفت: ابزارهای متفاوت را برای شرکتهای خوش نام و معتبر در دستور کار قرار دادیم.
او تاکید کرد که دولت از اینکه شرکتهای بزرگ سرحلقه جذب سرمایهگذاری خارجی در کشورمان باشند حمایت ویژهای خواهد داشت و افزود: ما از شرکتهای بزرگ میخواهیم برای خوشهسازی و زنجیرههای مرتبط صنعتی اقدام کنند و روحیه جمعی باید مورد توجه قرار گیرد تا سایر صنایع نیز به مرحله رقابتپذیری برسند؛ همچنین لازم است از منابع داخلی شرکتها برای سرمایهگذاریها استفاده شود.
انتهای پیام
برچسب ها :10 شرکت برتر ایران-مپنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0