رومانی و بلغارستان به طور محدود به شنگن پیوستند
رومانی و بلغارستان پس از سیزده سال انتظار، به طور محدود به حوزه شنگن پیوستند؛ این عضویت ورودیهای هوایی و دریایی را شامل میشود اما مرزهای زمینی را در بر نمیگیرد.
به گزارش تجارت پرس به نقل از ایرنا از تارنمای خبری شبکه تلویزیونی یورونیوز، بلغارستان و رومانی روز یکشنبه به منطقه شنگن اروپا پیوستند و اکنون اتباع و دارندگان ویزای این دو کشور میتوانند به طور آزادانه از طریق هوایی و دریایی بدون کنترل مرزی سفر کنند.
پذیرش بلغارستان و رومانی در منطقه شنگن، پس از سیزده سال انتظار انجام می شود.
با این حال، این عضویت محدود است، زیرا اتریش عضویت کامل این دو کشور را به حوزه شنگن وتو کرد و این اقدام به این معنی است که عضویت جدید در مسیرهای زمینی اعمال نخواهد شد، وین استدلال کرد عبور زمینی منجر به سفر بیشتر پناهجویان به اروپا خواهد شد.
اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا گفت: این یک موفقیت بزرگ برای هر دو کشور و یک لحظه تاریخی برای منطقه شنگن بزرگترین منطقه رفت و آمد آزاد در جهان است، ما با هم در حال ساختن یک اروپای قویتر و متحدتر برای همه شهروندان خود هستیم.
منطقه شنگن اکنون از ۲۹ عضو تشکیل خواهد شد که ۲۵ کشور از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین سوئیس، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین هستند.
دولت رومانی اعلام کرد: قوانین شنگن برای چهار بندر دریایی و ۱۷ فرودگاه از جمله فرودگاه اوتوپنی بخارست، بزرگترین فرودگاه این کشور، اعمال خواهد شد.
پلیس مرزی و افسران مهاجرتی برای حمایت از مسافران در مرزها و ایستگاهها مستقر خواهند شد و بررسیهای تصادفی برای شناسایی افرادی که مدارک جعلی دارند، صورت خواهد گرفت.
در ژانویه ۲۰۲۳ (دی ۱۴۰۲) کرواسی با شکست رومانی و بلغارستان به بیست و هفتمین عضو شنگن تبدیل شد و بعد از آن به اتحادیه اروپا پیوست.
توافقنامه شنگن که به برداشته شدن مرز بین ۵ کشور اروپایی (آلمان، بلژیک، فرانسه، لوکزامبورگ و هلند) انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. به تدریج کشورهای دیگری به این توافقنامه پیوستند.
انتهای پیام
برچسب ها :بلغارستان ، رومانی ، شنگن اروپا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0