تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
کد خبر : 12687

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

ارزش‌های والای اسلامی درباره زنان را به جهانیان معرفی کنیم

ارزش‌های والای اسلامی درباره زنان را به جهانیان معرفی کنیم

– معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما باید تلاش کنیم تا ارزش‌های والای اسلامی درباره زنان را به جهانیان معرفی کنیم و نشان دهیم که اسلام دین عدالت و احترام به کرامت انسانی است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، زهرا بهروز آذر در نشست هم‌اندیشی بانوان بین‌الملل که با حضور بیش از ۳۰ بانوی اندیشمند خارجی در حاشیه سی و هشتمین همایش جهانی وحدت اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: اسلام دیدگاه‌های بسیار والا و منحصر به فردی درباره زنان دارد که متاسفانه اغلب نادیده گرفته می‌شود.

وی افزود: اسلام به زنان حق مالکیت، حق تحصیل و حق مشارکت در امور اجتماعی را داده است. در زمانی که در بسیاری از نقاط جهان، زنان از ابتدایی‌ترین حقوق محروم بودند، اسلام کرامت و عزت زن را به رسمیت شناخت و ما باید تلاش کنیم تا این ارزش‌های والای اسلامی درباره زنان را به جهانیان معرفی کنیم.

بهروز آذر با تاکید بر ضرورت وحدت میان مذاهب اسلامی، از اسلام به عنوان دینی فراتر از مرزهای زبانی، قومی و نژادی یاد کرد که پیروان خود را به وحدت و همزیستی مسالمت‌آمیز دعوت می‌کند.

ارزش‌های والای اسلامی درباره زنان را به جهانیان معرفی کنیم

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: اسلام یکی از غنی‌ترین الگوها را نسبت به زنان و حقوق آنها ارائه می‌دهد. زن در اسلام مظهر عشق و عظمت است و تاریخ پر از نمونه‌هایی از زنان قدرتمند و تاثیرگذار است که هم در زمینه‌های علمی و هم در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی نقش‌آفرینی می‌کنند.

جایگاه زنان ایرانی در حد حرف نیست

وی با اشاره به تجربه های موفق جمهوری اسلامی در حوزه زنان گفت: ۷۰ درصد از کادر درمان کشور ما را بانوان تشکیل می‌دهند و نرخ باسوادی ۱۰ تا ۴۹ سال در کشور ما به ۹۸ درصد رسیده است. در سال جاری بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه‌ها، دانشجویان دختر هستند. همچنین در سال‌های اخیر، زنان ایرانی در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات، به عنوان برنامه‌نویسان، طراحان و مدیران طرح، در شرکت‌ها و کمک نوآور (استارتاپ‌)های داخلی و بین‌المللی فعالیت‌های چشمگیری داشته‌اند.

معاون رئیس جمهور افزود: امروز ۲۴ درصد از اعضای جامعه مخترعان ایران را زنان تشکیل می‌دهند، درحالی که این نرخ در سطح جامعه جهانی ۱۴ درصد است. همچنین مدیریت زنان در ۲۴ درصد از آزمایشگاه‌های فناوری‌های راهبردی، حضور پر رنگ هزاران زن به عنوان مدیرعامل شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خلاق و فناور، نمونه‌هایی دیگر از موفقیت‌های زنان ایرانی است و این مساله نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران نسبت به جایگاه زنان در حد حرف و نظر نیست و در عمل باور به این اصول و ارزش‌ها را محقق کرده است.

نقش کلیدی زنان در تحکیم وحدت مسلمانان

بهروز آذر بر نقش کلیدی زنان در تحکیم وحدت و همبستگی در جوامع اسلامی تاکید کرد و گفت: زنان نیروی محرک و پیشران وحدت در جوامع اسلامی هستند. آنها از طریق تربیت نسل‌های آینده، آموزش همزیستی مسالمت‌آمیز و تقویت همبستگی‌های اجتماعی، نقش بی‌بدیلی در ساختار جامعه ایفا می‌کنند.

وی اضافه کرد: زنان مسلمان در طول تاریخ همواره در خطوط مقدم دفاع از ارزش‌های اسلامی قرار داشته‌اند. از حضرت زینب (س) که با خطابه‌های روشنگرانه خود در واقعه کربلا، رسالت بزرگی را به انجام رساند تا زنان فلسطینی که امروز با شجاعت و استقامت در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند. زنان، هم در اتحاد مسلمین و هم در مقاومت اسلامی نقش اصلی و محوری دارند.

زنان غزه نماد ایستادگی و مقاومت هستند

بهروز آذر با اشاره به نقش زنان در مقاومت غزه تاکید کرد: زنان فلسطینی که امروز شاهد کشتار وسیع هموطنان بی‌گناه خود به دست رژیم صهیونیستی هستند، نه تنها قربانیان خشونت بی‌رحمانه‌اند، بلکه نماد ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و ستم نیز محسوب می‌شوند. نقش زنان در این مقاومت، همان نقشی است که خداوند در طول تاریخ به آنها سپرده است.

سی و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی با شعار همکاری‌های اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک با تاکید بر مسئلهٔ فلسطین، توسط مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ۲۹ شهریور آغاز به کار کرد و امروز به کار خود پایان می دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.