مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خبر داد:
توسعه و نوسازی ناوگان، هدف راهبردی ناوگان ملی کشتیرانی در سال ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به رشد ۱۰۸ درصدی درآمدهای این شرکت در سال ۱۴۰۳، از برنامهریزی برای تبدیل به یک شرکت لجستیکی پیشرو در سطح منطقه در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: توسعه و نوسازی ناوگان، هدف راهبردی این شرکت در سال ۱۴۰۴ خواهد بود.
به گزارش تجارت پرس به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، محمدرضا مدرس خیابانی در پیام نوروزی خود با اشاره به چالشهای پیشِروی این شرکت در سال گذشته که به خصوص با تحریمهای اتحادیه اروپا و دولت انگلیس علیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تشدید شده است، اظهار داشت: این شرکت توانست سالی موفق را پشت سر بگذارد و با وجود تمامی این چالشها، با تلاش و همت ستودنی تمامی همکاران دریایی در ناوگان و همچنین همکاران پرتلاش در بخش غیردریایی، توانست به رشد چشمگیر ۱۰۸ درصدی در درآمدهای کشتیرانی دست یابد.
مدیرعامل گروه کشتیرانی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این موفقیت در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: تمرکز بر توسعه منابع انسانی و بهکارگیری نیروهای جوان و متخصص ایرانی، یکی از مهمترین اولویتهای ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ خواهد بود.
مدرس خیابانی با اشاره به دیگر برنامههای گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ گفت: توسعه و نوسازی ناوگان، بهعنوان یکی از اهداف راهبردی جمهوری اسلامی ایران، در دستور کار کشتیرانی قرار گرفته که در کنار آن، برنامهای جامع برای تبدیل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به یک شرکت لجستیکی پیشرو در سطح منطقه با ارائه خدمات یکپارچه حملونقل دریایی، جادهای و ریلی در حال پیگیری است.
وی ابراز امیدواری کرد: با حمایت همه همکاران، سهامداران و ذینفعان، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بتواند گامهای بلندی در مسیر پیشرفت و تعالی این مجموعه بردارد.
برچسب ها :اتحادیه اروپا ، تحریم ، توسعه و نوسازی ناوگان ، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ، محمدرضا مدرس خیابانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0