تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
کد خبر : 30787

رضا الفت :کسب و کارهای دیجیتال نیازمند برنامه مدون برای زمان بروز بحران هستند

رضا الفت :کسب و کارهای دیجیتال نیازمند برنامه مدون برای زمان بروز بحران هستند

اعمال محدودیت در دسترسی به شبکه اینترنت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران اگرچه اجتناب ناپذیر بود اما کسب و کارهای دیجیتال و برخط را با مشکلاتی روبرو کرد که به گفته رییس اتحادیه کشوری کسب وکارهای مجازی با کسب تجارب این دوره نیاز است تا یک دستورالعمل برای شرایط بحران در حوزه فناوری اطلاعات تدوین شود.

گزارش تجارت پرس به نقل از  ایرنا، با آغاز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به سوء استفاده دشمن متجاوز از شبکه ارتباطی کشور برای اهداف نظامی و تهدید جان و مال مردم مظلوم ایران و با تصمیم مراجع ذی صلاح، به طور موقت محدودیت هایی را در دسترسی کاربران به شبکه اینترنت اعمال کرد.

این محدودیت ها از چهارم تیرماه برداشته شد و سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که با عادی شدن شرایط، وضعیت دسترسی‌های ارتباطی، به شرایط قبل بازگشت.

قطعی چند روزه اینترنت و اختلال های مقطعی آن با هر انگیزه و علتی که صورت گیرد، بی تردید کسب و کارهای مجازی را تحت تاثیر قرار می دهد؛ در این ارتباط رضا الفت نسب رئیس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی با بیان اینکه در ایام جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران، مشکلات فراوانی برای کسب وکارهای اینترنتی در کشور ایجاد شد، اظهار داشت: هرگونه اخلال و محدودیتی روی شبکه اینترنت به شدت روی این کسب و کارهای تاثیر مستقیم دارد.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت اینترنت و دسترسی آسان به آن باعث گسترش اقتصاد دیجیتال در کشور می شود، افزود: در ایام جنگ اخیر، در برخی از روزها اتصال به اینترنت بین الملل به شدت دچار اختلال بود و هرچند اینترنت داخلی برقرار بود اما کاربران مشکلاتی را هم با همین اینترنت داخلی داشتند.

کسب و کارهای دیجیتال نیازمند برنامه مدون برای زمان بروز بحران هستند

دسترسی به اینترنت بین الملل برای کسب و کارها ضروری است

رئیس اتحادیه کشوری کسب وکارهای مجازی با بیان اینکه بحث های زیرساختی کسب و کارهای دیجیتال به نرم افزارهای خاصی وابسته است که از سوی دیگر کشورها عرضه شده و در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، خاطر نشان کرد: هرگونه فعالیت توسعه ای و برطرف کردن باگ ها در کسب و کارهای دیجیتال نیازمند دسترسی به اینترنت بین الملل است.

وی گفت: خواسته کسب و کارهای اینترنتی این است که برنامه ریزی مناسبی برای اقتصاد دیجیتال در شرایط بحران صورت گیرد تا این کسب و کارها بتوانند این وضعیت را با آسیب کمتر و پایداری بیشتر طی کنند.

الفت نسب تاکید کرد: اگر اقتصاد دیجیتال برای کشور مهم است و به دنبال گسترش آن هستند، باید درباره اینگونه مسایل نیز فکر کرد در غیر اینصورت اکوسیستم اقتصاد دیجیتال که امروز بسیار بی رمق شده را از دست خواهیم داد.

وی با برشمردن برخی از مشکلات اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور خواستار رفع این مشکلات در سطح کلان و تصمیم گیر شد و گفت: یکی از مشکلات به موازی کاری نهادهای مختلف در حوزه دیجیتال باز می گردد که سبب می شود اقدام مناسب و عاجلی برای حل مشکلات صورت نگیرد.

وی با یادآوری این نکته که ایجاد اختلال یا محدودیت در کسب و کارهای دیجیتال سبب می شود تا فروش و درآمدزایی آنها کاهش یابد و حتی در مواردی صفر شود، افزود: حوزه اقتصاد دیجیتال نیز مثل هر کسب و کار دیگری برای جذب سرمایه گذار نیازمند سودآوری است و اگر سودآوری نداشته باشد، کسی برای سرمایه گذاری جدید رغبت نمی کند.

حمله شدید سایبری به کسب و کارهای اینترنتی در زمان جنگ

رئیس اتحادیه کشوری کسب وکارهای مجازی در عین حال به حمله های سایبری صورت گرفته در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه زیرساخت های ارتباطی و اینترنتی کشور اشاره کرد و گفت: کسب و کارهای آنلاین نیز در این مدت زیر هجوم بدترین حملات قرار داشتند و به لطف خدا و تلاش های انجام شده، مشکلی برای آنها ایجاد نشد.

الفت نسب خواستار استفاده از همه ظرفیت های موجود برای تقویت کسب و کارهای اینترنتی برای کمک به اقتصاد کشور شد و افزود: در شرایط کنونی نباید به موضوعات اساسی اقتصاد دیجیتال احساسی برخورد کرد؛ برای نمونه اینترنت ماهواره ای ممکن است در زمان بروز بحران به کسب و کارهای اینترنتی کمک کننده باشد که باید ابعاد آن مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار گیرد.

این فعال اقتصاد دیجیتال افزود: با وجود همه مشکلات، کسب و کارهای آنلاین تلاش کردند تا در روزهای جنگ تحمیلی اخیر به کمک مردم بیایند و در کنار دولت و مردم باشند.

وی دسترسی به اینترنت بین الملل را مهمترین خواسته صنف کسب و کارهای اینترنتی برشمرد و گفت:‌ یکی از مهمترین درخواست ها که به صورت نامه به کارگروه اقتصاد دیجیتال ارسال شده، اصلاح روند دسترسی ما به اینترنت بین الملل است و گفته ایم که اگر بار دیگر قطعی اینترنت رخ دهد، ممکن است خسارت ها قابل جبران نباشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.