با همّت شورای فرهنگی صنعت آب وبرق استان کردستان؛
مراسم گرامیداشت روز زن و تکریم مقام مادر ویژه بانوان صنعت آب و برق کردستان برگزار شد
مراسم گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز زن و تکریم مقام والای مادر با حضور دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کردستان، معاون اجتماعی سپاه بیت المقدس استان، مدیران عامل، معاونین، مدیران روابط عمومی، دبیران شورای فرهنگی، مشاورین امور زنان و خانواده و جمع کثیری از بانوان شرکتهای صنعت آب و برق استان، برگزار گردید.
به گزارش تجارت پرس به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان کردستان، در این آئین که روز یکشنبه 2 دی ماه 1403 و در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا برگزار شد، آرش آریانژاد ضمن ارائه گزارشی پیرامون اقدامات انجام گرفته توسط شرکتهای آب و برق در حوزه امور زنان و خانواده و تبریک سالروز ولادت سلاله پاک نبوت (س) روز زن و مقام والای مادر،گفت: بی شک کارهای عظیمی که در تأمین زیرساخت های حوزه آب و برق در استان صورت می گیرد فقط با تلاش مردان این حوزه قابل انجام نیست بلکه همت والای بانوان گرامی شاغل در این صنعت است که موجبات ترقی و پیشرفت این پروژه ها را هموار می کند.
رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان کردستان، در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های بانوان شاغل در مجموعه صنعت آب و برق استان؛ به استفاده حداکثری از ظرفیت و پتانسیل بانوان اشاره کرد و گفت: تجربه ثابت کرده زنان در هر نقشی که باشند مادر، همسر و کارمند، بیشترین اثرگذاری را دارند که در خانواده بزرگ این صنعت نیز این امر همواره مشهود بوده و تلاش می کنیم از ظرفیت و پتانسیل بانوان در حوزه های مختلف خصوصاً سطوح مدیریتی، استفاده کنیم.
آرش آریانژاد، افزود: بانوان شاغل در صنعت آب وبرق استان در تمامی حوزه ها، خاصتاً در مباحث فرهنگی، ورزشی، پژوهشی، علمی و فنی همیشه حضور پررنگ و اثرگذاری داشته اند.
وی اضافه کرد: امروزه بانوان از شاکله های اصلی موفقیت در هر سیستم هستند و حضور آنها در عرصه های گوناگون نشان از درایت و توانمندی آنهاست و کاملا مبرهن است که جامعه امروز همچون گذشته نیست و به حضور بانوان در تمامی عرصه ها نیازمند است.
آریانژاد خاطرنشان کرد: این وظیفه مدیران صنعت آب و برق است که نه فقط در روز زن یا هر مناسبت ملی و مذهبی، بلکه همواره قدردان تلاش های جهادی بانوان گرامی باشند و اگر موفقیتی حاصل می شود مرهون تعامل و تلاش آنهاست.
وی افزود: مادران ستون اصلی خانواده هستند و باتوجه به نقش موثر بانوان در خانواده و جامعه و لزوم فرهنگسازی مصرف بهینه آب و برق از دوران کودکی، مادران می توانند بیشترین تاثیرگذاری و نقش را در این زمینه ایفاء نمایند.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان:
حفظ ارزشهای اخلاقی، نجابت و وفاداری از شاخص های اصلی زنان کُرد
در ادامه دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کردستان، ضمن تبریک روز میلاد حضرت فاطمه طاهره (س) و قدردانی از مدیران عامل صنعت آب و برق، عنوان کرد: خواهران در مجموعه وزارت نیرو، ثابت کرده اند که شایستگی و توانایی والایی در عرصه های مختلف دارند.
علی اصغر حسینی افزود: از آنجا که امروزه با جهانی شدن ارتباطات، دسترسی به فضای مجازی به سهولت برای نوجوانان و جوانان امکانپذیر شده؛ لذا خانواده ها و خصوصاً مادران در زمینه تربیت و صیانت از بنیان خانواده مسئولیت سنگین تری به نسبت گذشته دارند.
وی خاطرنشان، کرد: خوشبختانه حفظ حریم و حرمتها در جامعه ما بسیار پسندیده تر و ارزشمندتر نسبت به جوامع غربی است و همین نشان از تربیت صحیح و مراقبت از کیان خانواده توسط والدین و خصوصاً مادران است.
حسینی ادامه داد: در جوامع و فرهنگ گذشته زن را به اشتباه ضعیفه میخواندند و می پنداشتند که از عهده بسیاری از مسائل بر نمیآید اما این تفکر کاملا غلط است و واژه ضعیفه در واقع تحقیر نفس زنان است و زنانگی آنها را نشانه میگیرد و به علت ناآگاهی از این تحقیر نامحسوس، سالیان سال در زبان و گفتگو حتی از سوی خود زنان به کار برده و بازتولید شده است.
وی افزود: متاسفانه کانون خانواده در جامعه ما مقهور رسانه و فضای مجازی شده است و بیشترین آمار طلاق مربوط به خیانت به همسر است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مسئله خیانت به همسر توسط شبکه های ماهوره ای قبح زدایی شده است، گفت: تاریخ استان کردستان سرشار از غیرت، نجابت و شرافت است اما امروز مواردی در جامعه رؤیت می شود که موجب افسوس و ناراحتی است.
آقای سهرابی روابط عمومی شرکت آب منطقه کردستان, [12/23/2024 1:23 PM]
وی با اشاره به اینکه بی توجهی به مسائل مختلف در حوزه حجاب و عفاف آسیب های جدی تر و بزرگ تری را به دنبال دارد، اظهار داشت: در تاریخ 9 هزار ساله قوم کُرد در هیچ جایی مشاهده نمی شود که زنان کُرد بی حجاب و بدون سربند بوده باشند و حفظ ارزشهای اخلاقی، نجابت و وفاداری از شاخص های اصلی زنان کُرد است.
معاون اجتماعی سپاه بیت المقدس استان کردستان:
اقتدار و عزت زن در دوران انقلاب اسلامی بیش از هر دوران دیگری است.
سرهنگ مسعود ولی ئی از دیگر سخنرانان آئین گرامیداشت روز زن و روز مادر بود که با ایراد سخنانی در خصوص جایگاه ارزشمند زن و اختصاص یک روز با این عنوان در تقویم ملی، گفت: برخلاف جوامع غربی که نگاه ابزاری به زن دارند، زنان در جامعه ما طلایه داران و حافظان ارزش های انسانی و اخلاقی هستند.
وی افزود: توانمندسازی بانوان و ایجاد زیرساخت های مناسب جهت خودباوری این قشر ارزشمند باید در دستور کار قرار گیرد تا با برجسته کردن نقاط قوت آنها تدابیر لازم برای مقابله با تهاجم فرهنگی اندیشیده و اجرا شود.
اجرای دف نوازی و موسیقی، تکریم تعدادی از بانوان بازنشسته صنعت آب و برق و همچنین اهدای لوح و شاخه گل به مشاورین بانوان سایر بانوان همکار، از دیگر بخشهای این مراسم بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0