مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد: سرمایهگذاری ویژه در هوش مصنوعی، کلید تحول بانک
ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران، در بازدید از هلدینگ دادهورزی سداد که محمد نجف زاده عضو هیات مدیره بانک و حمیدرضا مختاریان عضوهیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات نیز حضور داشتند بر لزوم سرمایهگذاری ویژه در حوزه هوش مصنوعی برای ارتقای جایگاه بانک ملی و تحول صنعت بانکداری تأکید کرد.
به گزارش تجارت پرس به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، نجارزاده تأمین بسترهای لازم برای بهرهبرداری از فناوریهای نوین را ضروری دانست و افزود: هیچ راهحلی جز سرمایهگذاری در این حوزه نداریم.
نیاز به سرمایهگذاری در فناوریهای نوین برای رقابت جهانی
مدیرعامل بانک ملی ایران در این بازدید گفت: این بانک باید برای حفظ جایگاه خود در عرصه جهانی به سمت استفاده از فناوریهای نوین و بهویژه هوش مصنوعی حرکت کند.
وی با اشاره به نقش حیاتی سداد در این مسیر، گفت: این شرکت باید به عنوان پیشگام در حوزه فناوریهای دیجیتال، زیرساختهای لازم برای تحول بانکداری را فراهم کند.
نجارزاده افزود: این سرمایهگذاریها نه تنها برای بانک ملی ایران، بلکه برای تحول کل صنعت بانکداری کشور ضروری است. باید در این مسیر به سرعت و با استفاده از تجربیات جهانی حرکت کنیم.
اهمیت شفافیت و نگاه نوین در ساختار بانکداری
مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه سخنان خود بر اهمیت شفافیت در فرآیندهای داخلی و لزوم بهکارگیری ساختارهای نوین در ارائه خدمات تأکید کرد و گفت: سداد باید با استفاده از رویکردهای علمی و دادهمحور، نیازهای مشتریان را شناسایی کرده و به سمت ارائه راهحلهای فناورانه حرکت کند.
وی افزود: ما باید بهجای نگرشهای سنتی، با نگاه به آینده، سرمایهگذاریهای ویژهای در بخش فناوری انجام دهیم. این تنها راه پیشرفت و رقابتپذیری در بازارهای جهانی است.
نجارزاده به اهمیت تقویت همکاریها میان بانک ملی ایران و شرکتهای فناوری اشاره کرد و گفت: برای موفقیت در این عرصه، باید همگام با تحولات جهانی حرکت کرده و از ظرفیتهای داخلی نیز بهرهبرداری کنیم.
ضرورت استقلال سداد برای همراستایی با تحولات جهانی
ابوالفضل نجارزاده، همچنین بر لزوم تقویت جایگاه این مجموعه بهعنوان موتور محرک تحول دیجیتال در بانکداری کشور تأکید کرد.
وی همچنین در ادامه سخنان خود ادامه داد که شرکت داده ورزی سداد باید به یک مرکز پیشرو در نوآوری و تحول فناوری تبدیل شود.
مدیرعامل این بانک تأکید کرد که استقلال این مجموعه و سرمایهگذاری در حوزههای نوینی همچون هوش مصنوعی، به عنوان ضرورتی اجتنابناپذیر برای حفظ جایگاه بانک ملی ایران در عرصه رقابتهای جهانی است.
وی همچنین بر ضرورت تغییر رویکرد سنتی در مدیریت بانکداری و بهرهگیری از فناوریهای نوین تأکید کرد و گفت: خدمات بانکداری باید با نیازهای مشتریان در عصر دیجیتال همگام باشد و سداد در این مسیر باید نقشی محوری ایفا کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران در پایان سخنان خود بر رفع موانع ساختاری و بروکراتیک در همکاری با سداد تأکید و اظهار امیدواری کرد که این هلدینگ با تکیه بر توانمندیهای خود، به الگویی در صنعت بانکداری نوین تبدیل شود.
نقش کلیدی شرکت سداد در تحول دیجیتال بانک ملی ایران
حمیدرضا مختاریان معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران، نیز در این بازدید بر اهمیت شرکت سداد بهعنوان بازوی اجرایی بانک در ارائه خدمات نوین پرداخت و با اشاره به ضرورت یادگیری، نوآوری و تمرکز بر اهداف بلندمدت، از سداد خواست تا با مرور فلسفه وجودی شرکت و تمرکز بر خدمتمحوری و مشتریمداری، به نقش مؤثر خود در توسعه فناوری بانک ملی ایران ادامه دهد.
معاون فناوری اطلاعات بانک همچنین بر اهمیت همکاری و چابکی در اجرای برنامهها تأکید و از تلاش تیمهای سداد در پیشبرد پروژه ها قدردانی کرد.
تاکید مدیرعامل هلدینگ دادهورزی سداد بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهوری
حامد دهقانی مدیرعامل هلدینگ دادهورزی سداد، نیز در این نشست بر اهمیت ارتقای زیرساختها، تسریع فرآیندها و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود تأکید کرد.
مدیرعامل سداد با اشاره به توانمندیهای منابع انسانی این شرکت، خواستار افزایش بهرهوری و همکاری بیشتر در جهت تحقق اهداف بانک ملی ایران شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تقویت هماهنگیها، کیفیت خدمات شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و پرداخت به سطح بالاتری ارتقا یابد.
همچنین حمید خالقیمقدم، رئیس هیأت مدیره شرکت دادهورزی سداد نیز در این بازدید به اهمیت نقش این شرکت در ارائه خدمات نوین و تحقق اهداف بانک اشاره کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0